Tarieven en Vergoedingen

Tarieven en Vergoedingen

Indien u komt voor een therapeutische behandeling dan bestaat uw eerste consult uit een uitgebreide intakegesprek en een algemene behandeling. Vervolgens stel ik een persoonlijk behandelplan voor u samen.


Intake (eerste consult)               90 -  120 min.          € 77.50

Therapeutische behandeling    60  -    75 min.          € 62.50

                                                          


Voor therapeutische massages voor kinderen hanteer ik kindertarieven;

Kinderen vanaf 5 jaar tot en met 11 jaar

Therapeutische behandeling     30 minuten      € 32.50

                                                     45 minuten      € 47.50


Niet nagekomen afspraak

Zijn er omstandigheden waardoor u de afspraak niet kunt nakomen? neem dan zo spoedig mogelijk contact op via een Whats App, SMS, mail of een ouderwets telefoontje. Op die manier kan ik, in de voor u gereserveerde tijd, nog iemand anders helpen. Indien een afspraak zonder afzegging niet word nagekomen worden de volledige kosten voor de geplande afspraak in rekening gebracht. Een nota voor een niet nagekomen afspraak kan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar. Indien de afzegging corona gerelateerd is worden er geen kosten in rekening gebracht.


Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Bent u Aanvullend verzekerd? Dan hebt u wellicht recht op een (gedeeltelijke) vergoeding voor uw therapeutische behandeling (ontspanningsmassages worden niet vergoed), de vergoeding gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Op  zorgwijzer.nl/vergoeding ziet u een lijst van zorgverzekeraars en hun vergoedingen (u kunt hier geen rechten aan ontlenen).

Informeer bij uw zorgverzekeraar welke voorwaarden zij hanteren en tot in hoe ver u verzekerd bent. U kunt dan vragen naar de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen, met name Shiatsu, Voetrefelex, Massagetherapie (mijn behandelingen vallen niet onder fysiotherapie).


In geval van een nieuwe klacht adviseren wij u altijd eerst uw huisarts te raadplegen alvorens u overgaat tot therapeutische behandeling.


Betalingswijze

Na de behandeling ontvangt u direct de digitale factuur, deze kunt u contant of met de pin voldoen. Indien u in aanmerking komt voor een vergoeding kunt u uw factuur declareren bij uw zorgverzekeraar.

(check de voorwaarden van uw zorgverzekeraar!).


Bankrekening: 

Regiobank   

IBAN: NL87 RBRB 0851 5502 15

Ten name van : Tjikke van Brakel